✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Elektrisch verwarmen in jouw huis

Het verwarmen van jouw huis

De koude maanden zijn gestart, ben jij aan het kijken naar andere manieren om elke kamer en badkamer te verwarmen? Lees dan vooral even met ons mee. Want wij hebben de perfecte tips voor jou om jouw huis te voorzien van de beste opties als het gaat om elektrisch en energiezuinig verwarmen.

Elektrische handdoekradiator

Je wilt jouw handdoeken laten drogen en verwarmen nadat je klaar bent met douchen. Zodat jij de volgende ochtend weer een heerlijk warme handdoek hebt. Verder is het ook een must om jouw badkamer te blijven verwarmen, om vocht en eventuele schimmels tegen te gaan.

Handdoekradiatoren zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren natuurlijk. We kunnen ons zomaar voorstellen dat jij uit bent gekeken op de standaard witte handdoekradiator. Wij hebben daarbij verschillende kleuren en nog mooier: we hebben elektrische varianten. Je hoeft ‘m dus alleen maar in het stopcontact te steken en klaar ben je. Geen geneuzel meer met leidingen: dat is verleden tijd.

Elektrisch verwarmen zorgt voor een energiezuinige manier van verwarmen, zeker als je zonnepanelen op je dak hebt liggen. Zo wek jij je eigen warmte op. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een elektrisch verwarmde spiegel op te hangen, zo heb je na het douchen namelijk nooit meer een beslagen spiegel. Een win-win, toch?

Verwarmen in huis

Mocht je jouw huis volledig op de schop nemen: we raden je dan aan om met een specialist te gaan zitten als het gaat om verwarmen. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen. Gaan we direct voor je aan de slag.

Als je eenmaal weet hoe jouw huis eruit komt te zien, kun je een plan maken voor de verwarming. Je kunt dit bijvoorbeeld implementeren in je plafond, aan de buitenkant voor jouw terras en nog vele andere mogelijkheden. Zo heb je in iedere ruimte een energiezuinige verwarming als je kiest voor elektrisch verwarmen, en dan met name infraroodverwarming. Infrarood geeft een aangename warmte af en zorgt voor een goede verspreiding van de warmte. Aanzienlijk beter dan de traditionele verwarmingen.

kijk eens rond op onze site. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor jouw badkamer. Van de elektrische spiegels tot de handdoekverwarming: wij hebben alles op voorraad. Tegen de scherpste prijzen. 

Wil je meer weten? Bij ElektroHouse zijn we specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Op een milieubewuste manier zodat we samen de wereld een mooiere plek kunnen maken.

Wil je even sparren met een van onze professionals? Dat kan! Via
info@yourelektrohouse.nl. Of app met ons via +31 (0) 6 37 42 39 73. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.