✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Hoe wordt mijn product geleverd?

Vanuit ons distributiecentrum worden de bestelde producten dagelijks klaargemaakt voor verzending. Wij leveren doorgaans binnen maximaal twee werkdagen, tenzij anders aangegeven bij het product.

Hoe kan ik retourneren?

Niet tevreden met de bestelling? Geen probleem, dat kan. Binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling kunnen producten geretourneerd worden. Bij goed
ontvangst van producten, ruilen wij het product om of storten wij het bedrag terug.

Download hier het retourformulier. Voeg het formulier samen met de factuur wanneer je de bestelling retour stuurt.

Hoe lang heb ik garantie op mijn producten?

Door de hoge kwaliteit van onze producten is de gemiddelde garantie lang. Deze periode is per product verschillend en staat bij elke productbeschrijving beschreven.

Hoe kan ik met jullie contact opnemen?

Nog vragen over producten of andere zaken? Wij staan direct klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Vul het contactformulier in of mail naar: info@yourelektrohouse.nl
Voor directe vragen via Whatsapp, 0637423973 (Alleen Whatsapp)

Technische vragen

Waarom zou ik elektrisch verwarmen?

Elektrisch verwarmen zal in de toekomst steeds meer voorkomen en brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste hieruit zijn dat stalingswarmte bewezen fijner aanvoelt, je niet afhankelijk bent van gas en eigen opgewekte zonnestroom thuis kan inzetten.

Goedkoper uit met elektrisch verwarmen?

Onderzoeken anno 2021 tonen aan dat de energiekosten bij elektrisch verwarmen ongeveer even hoog uitvallen als bij traditionele manieren (denk aan gas). Afhankelijk van locatie in Nederland en isolatiegraad van het huis, kan het zelfs zijn dat elektrisch verwarmen goedkoper is.

In de toekomst zal dit verschil groter worden, omdat het verwarmen met gas steeds meer gaat kosten en op termijn zelfs helemaal weg gaat.

Wat zijn de voordelen van onze producten?

Producten die elektrische verwarmen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, onze
verwarmingsystemen zijn relatief makkelijk te plaatsen en aan te sluiten. Ook is de temperatuur lokaal in te zetten en nauwkeurig te regelen.

Wat is de levensduur van de producten?

Onze producten gaan gemiddel erg lang mee, dit staat op de productpagina's aangegeven. Afhankelijk van welk product tot wel 20 jaar!