✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Verzending & Retourneren

Elektrohouse is ontstaan met het doel gemak en comfort te bieden op het gebied van elektrisch verwarmen. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service, dit door korte lijnen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit onze nederlandse locatie naar jouw voordeur sturen kunnen wij dit als geen ander garanderen.

Levertijd

Doorgaans kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren, tenzij anders aangegeven bij het product. 

Verzendkosten

Al onze pakketen worden vanuit Nederland verzonden met PostNL. 

  • Verzendkosten binnen België en Nederland bedragen €3,95 voor bestelling onder de €50,-.
  • Bestelling boven de €50,- worden gratis verzonden! 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 9,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@yourelektrohouse.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wil je een pakket retourneren? Download dan hier ons retourformulier.