✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Infrarood verwarming in huis? Elektrohouse helpt

Infrarood verwarming in huis

Ruimtes verwarmen met hulp van infrarood verwarming. Passend in elk huishouden, met producten waarbij design, gemak, kostenbesparing en gezondheid samenkomen. Elektrohouse biedt met een breed assortiment infrarood producten aan om jou te laten besparen op energiekosten.

Infrarood verwarming straalt infraroodstralen uit in de ruimte. De objecten of personen in deze ruimte warmen op, waardoor zij warmte afgeven. Hierdoor ontstaat er een aangename temperatuur in de betreffende ruimte.

Direct shoppen?

Waarom infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is de meest natuurlijke vorm van verwarmen en zet bijna 100% van de energie om in warmte.

Naast gemak zorgt dit voor een gezonde leefomgeving en scheelt dit ook financieel. Elektrisch verwarmen duur? Dat is allang achterhaald en geldt alleen voor conventionele systemen, niet voor infrarood. Met de huidige gasprijzen bespaar je hierbij tot wel 25% energie op jaarbasis.

 Voordelen infrarood verwarmen:

  • Energie besparend
  • Verwarmen zonder droge lucht
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Eenvoudige installatie
  • Moderne afwerking en uitstraling

Hoe werkt infrarood verwarming?

De infraroodpanelen sluit je aan op elektriciteit en binnen enkele minuten geven zij warmte af. De lucht wordt niet onnodig droog, terwijl de personen die zich in een ruimte bevinden wel direct worden verwarmd. Waar traditionele verwarmingen wel lucht nodig hebben, gebruiken infraroodpanelen geen lucht.

In verschillende panelen kom je infrarood tegen, zoals: metaal, keramiek of glas met daarin een halfgeleider verwerkt. Na de eenvoudige montage van de infraroodpanelen verwarm je binnen no-time de ruimte. De onschadelijke infraroodstraling kun je vergelijken met de stralingswarmte van de zon.  

Infrarood producten van Elektrohouse

De infrarood verwarmingspanelen van Elektrohouse zijn onder te verdelen in twee groepen, lage capaciteit en hoge capaciteit infraroodpanelen. Waar afhankelijk van de inzet en locatie gekozen kan worden uit verschillende producten en designs. Klik hier voor het overzicht van onze producten en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Een greep uit de infrarood bestsellers producten van Elektrohouse:

  • Glaspaneel

Ben je grote radiatoren zat en passen deze niet meer bij het interieur in huis? Glaspanelen in huis plaatsen is de oplossing, dit biedt infrarood verwarming in stijl aan. Het infrarode glaspaneel kan door elke installateur aangesloten worden op het elektriciteitsnet.

  • Handdoekhouders

Infrarood verwarming verwerkt in een handdoekhouder? Een stijlvol product voor in de badkamer, waarbij keuze uit Nature en Design. Maak de badkamer compleet door een stijlvol product en verwarm de ruimte zuinig en schoon. Daar komt nog eens bij kijken dat deze infrarode verwarming gemakkelijk aan te sluiten is.

Vragen over onze infrarode verwarmingsproducten?  Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@yourelektrohouse.nl.