✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Milieubewust verwarmen van jouw woning, wat kan je doen?

Milieubewust verwarmen van jouw woning

Hoe zorg je ervoor dat jouw huis klaar is voor de toekomst? Dat is redelijk simpel als je het ons vraagt. Je wilt jouw huis niet alleen goed geïsoleerd hebben, maar ook op de juiste manier verwarmd hebben. Met de laagst mogelijke kosten, de minste belasting van het milieu en dus klaar voor de volgende generaties. Samen moeten we zorgen voor een betere wereld en wij vertellen je graag hoe je dit kunt aanpakken.

 Stijgende gasprijzen

Ja, het is misschien een beetje onnodig. Het noemen van de gasprijzen die letterlijk door het dak gaan. Net als de prijs van benzine, overigens. Maar gelukkig gaan we daar nu niet verder op in. Doordat de gasprijzen exponentieel stijgen, zijn we genoodzaakt om te kijken naar alternatieve manieren van verwarmen. Koken kunnen we al jaren op elektriciteit, maar verwarmen bleef altijd een beetje achter. Op vloerverwarming na, natuurlijk. Dat is over het algemeen een flinke ingreep, wat niet overal toepasbaar en haalbaar is.

 Milieubewust omgaan met hitte

Natuurlijk is het belangrijk dat wanneer jij jouw huis op temperatuur wilt hebben, je niet de ramen en deuren wagenwijd openzet. Dat is logisch. Naast een goede isolatie, wil je ook dat jouw warmte op een milieubewuste en efficiënte manier geregeld wordt in jouw huis. En dat kun je op verschillende manieren doen. Mocht je een volledige verbouwing plannen, kun je kiezen voor vloerverwarming. Duurzaam, maar een flinke ingreep. Een andere optie is infrarood-verwarmen. En wij weten toevallig alles over verwarmen via infrarood en vloerverwarming.

Infrarood verwarmen in jouw huis

Zorgeloos en optimaal verwarmen met een minimale belasting van het milieu. Dat is waar wij het voor doen. Met infraroodverwarming in jouw huis (of tuin, maar daarover later meer) kun je gemakkelijk en veilig jouw huis verwarmen. En ben je verantwoord bezig voor de volgende generaties op Moeder Aarde. Met infrarood verwarming straalt infrarood in de ruimte wat erg aangenaam voelt. Het is energiebesparend, onderhoudsvrij en de installatie? Die is helemaal makkelijk. Je verwarmt jouw woning zonder droge lucht en is ideaal voor jouw huis.

 Infraroodverwarming voor buiten

Nee, natuurlijk gaan we niet zomaar jouw tuin verwarmen. Want dat is nog steeds zonde van de energie. Maar heb jij bijvoorbeeld een uitbouw of veranda waar jij graag jouw tijd doorbrengt? Dan kun je ook eens denken aan onze terrasverwarmer. Deze heaters werken ook op basis van infrarood, waardoor je binnen enkele minuten de ruimte kunt opwarmen. Zo kun jij nog meer tijd besteden in jouw geliefde uitbouw of veranda.

Wil je meer weten? Bij Your ElektroHouse zijn we specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Op een milieubewuste manier zodat we samen de wereld een mooiere plek kunnen maken. Wil je even sparren met een van onze professionals? Dat kan. Via info@yourelektrohouse.nl. Of app met ons via (0)637423973. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.