Meteen naar de content

Volg ons!

✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Advies nodig? Mail ons!

Wat is infraroodverwarming?

Wat is infraroodverwarming?

Wat is infraroodverwarming?

Bij ElektroHouse zijn we specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Wij vinden het belangrijk dat jij er in elk seizoen warm bij zit. Wij gaan net even iets verder: dit keer alles over infraroodverwarming. Speciaal voor jou.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is de verwarmingstechniek met een behoorlijk aantal voordelen ten opzichte van de traditionele verwarming. Het verbruikt namelijk minder energie en verspreid een erg aangename warmte. Goed om te weten: Het verwarmen is daarbij bewezen gezonder dan traditionele verwarming, waardoor het een stuk veiliger is voor bijvoorbeeld jouw kinderen.

Waarom kiezen voor infraroodverwarming?

De infraroodverwarming bestaat al iets langer. Zo’n 15 jaar, om precies te zijn. Sinds de basis is gelegd, is dit product natuurlijk verder ontwikkelt. Inmiddels vind je infraroodverwarming in een flink aantal nieuwbouwhuizen. Een groot voordeel van deze manier van verwarmen is de montage, wat vaak niet meer is dan de stekker in het stopcontact steken.

De infraroodverwarming zendt onschadelijke infraroodstraling uit. De frequentie is vaak zo’n 10.000 nanometer. Zo wordt iedere ruimte gelijkmatig verwarmd en kan jij zorgeloos genieten.

Gunstig verbruik

De infraroodverwarming is niet alleen heel prettig en makkelijk te installeren, maar is ook nog eens energiezuinig ten opzichte van de traditionele verwarming. Met de stijgende gasprijzen is verwarmen nu sowieso geen leuke hobby meer, waardoor we steeds meer mensen zien overschakelen van de traditionele verwarming naar elektrisch verwarmen. En dus ook infraroodverwarming.

Voordelig verwarmen

Elektriciteit wordt vaker zelf opgewekt en de komende jaren steeds goedkoper. Benieuwd naar de oplossingen in uw huis?

Design en comfort

Een klein assortiment, uit de beste producten samengesteld. Zonder poespas, met vooral een focus op kwaliteit en comfort.

Eenvoudig installeren

Dankzij het speciale design kunnen onze producten gemakkelijk worden geïnstalleerd door uw plaatselijke installateur.

Toekomstbestendig

Nederland gaat voor duurzaamheid, kies voor elektrisch en maak je huis direct toekomst bestendig.

Get 20% off! arrow_drop_up