✔ Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Handleiding installeren

In deze handleiding beschrijven wij stapsgewijs waar u allemaal rekening mee moet houden als u de Ecosun Hoge Temperatuur Stralingspanelen van ElektroHouse gaat installeren.

De elektrische Ecosun stralingspanelen zijn een zeer comfortabele en energiezuinige warmtebron.
Zij kunnen worden gehangen op een hoogte van 2,5 meter minimaal tot 8 meter maximaal. De panelen vallen onder Klasse I, IP 44 en zijn LCIE gekeurd ( 411 696,411 856 en 411858). Materialen die zich in de directe omgeving bevinden van de geïnstalleerde panelen moeten een temperatuur aankunnen van 60º C.

De hoge capaciteit panelen zijn behandeld met een speciale coating die de warmte beter afgeeft en uitstraalt.  Tijdens de installatie mogen de lamellen van de hoog capaciteit  niet worden aangeraakt, maak gebruik van de plastic handschoenen.  Aanraking van de lamellen kan vlekken veroorzaken en de lamellen kunnen niet worden schoongemaakt.

Installatie

Afstanden :

  • Afstanden ten opzichte van ontvlambare objecten:
  • Vanaf de verwarming lamellen 100cm ( 380 Graden)
  • Bovenkant 25cm
  • Zijkanten 25cm
  • Panelen moeten minimaal op 3,5 mtr gehangen worden.           

Plaats de opbeugel in de bevestiging gaten  van het paneel. Gebruik voor het borgen van de beugels  de borg schroef

 

Wanneer de panelen voor de eerste keer in gebruik worden genomen zal de thermische coating inbranden in de lamellen, waardoor een niet schadelijke geur en wat rook ontstaan dit duurt max. 60 min. Raak de lamellen nooit aan. De lamellen kunnen niet worden gereinigd.

De S+ panelen zijn niet geschikt voor ruimtes waar  zouthoudende dampen aanwezig zijn bijv Auto was straten.

Dit apparaat kan gebruiken door kinderen jonger dan 8 jaar en mensen met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale vaardigheden, onder voorbehoud zij onder toezicht staan ​​of als ze voor veilig gebruik van het  apparaat zijn geïnformeerd en de  mogelijke gevaren begrijpen. De kinderen mogen niet met de apparatuur spelen. Schoonmaken en onderhoud van de apparatuur mag nooit worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht.

Kinderen van 3-8 jaar mogen nooit  de stekker in het stopcontact steken.

Garantie termijn is 24 maanden na de datum van aanschaf.